Specjalizujemy się w produkcji i dystrybucji naturalnych suplementów diety.
Kochamy Naturę i chcemy być jej jak najbliżej. Dlatego nasze surowce są pozyskiwane z miejsca ich pochodzenia, a ponad 90% naszej oferty jest skierowana do wegan i wegetarian. Posiadamy ponad 400 produktów, które pakujemy w szklane słoiki.
Inwestujemy! Nie stoimy w miejscu. Wierzymy w siłę Zespołu i dbamy o jego rozwój.
- Stabilne zatrudnienie
- Samodzielne i odpowiedzialne stanowisko oraz dużą swobodę działania – doceniamy wszystkie pomysły i dajemy Ci możliwość ich zrealizowania
- Wynagrodzenie adekwatne do zaangażowania, posiadanego doświadczenia, wiedzy i kwalifikacji
- Doświadczanie ciągłego rozwoju w ramach japońskiej filozofii Kaizen
- Bezpośrednią współpracę z pomocnym Zarządem przedsiębiorstwa
- Pracę w przyszłościowej branży
- Aktywną współpracę z innymi działami firmy i ich codzienne wsparcie!
U nas nigdy nie zostajesz sam/a - Work-life balance
- Możliwość rozwoju zawodowego i poszerzania kwalifikacji
- Pracę w młodym i kreatywnym zespole, w atmosferze wzajemnego szacunku i uczciwości - wsparta wewnętrznym Kodeksem Honorowym oraz Świadomą kulturą współpracy Yango (Yango values)
- Wewnętrzne konkursy np. Innowator Roku
- Kartę fitness
- Prywatna opieka medyczna
- Karty Lunchowe
- Wyjścia integracyjne i szkolenia
- Rabaty pracownicze na nasze produkty
- Pan Kanapka (Ślimak, Pajda)
- Ubezpieczenie na życie
- Konsola do gier w przestrzeni socjalnej
- Ściany pełne contemporary art
- Lina wspinaczkowa dla chętnych
- Drążek do podciągnięć
- Pracę w godzinach
pon-czw 7:30-16:00
pt 8:00-14:00 (aby dobrze zacząć weekend!)
- Kontrola jakości dostaw zgodnie ze specyfikacją,
- Kontrola w toku produkcji i wyrobów gotowych
- Kontrola jakości poprawności etykietowania i opakowań,
- Kontrola zapisów dokumentacji towarzyszącej produktowi,
- Raportowanie wnyków kontroli,
- Współpraca ze starszym specjalistą ds. jakości,
- Monitorowanie procesów zapewniających założony poziom jakości,
- Tworzenie i wdrażanie procedur oraz instrukcji związanych z kontrolą jakości.
- Bardzo dobra znajomość systemu HACCP, GMP i GHP (mile widziany certyfikat HACCP),
- Co najmniej 3 letnie doświadczenie na podobnym stanowisku,
- Wykształcenie wyższe kierunkowe (Technologia Żywności / Zarządzenie Jakością / Towaroznawstwo / Inżynieria Produkcji / Chemia Spożywcza / pokrewne),
- Aktualne orzeczenie do celów sanitarno-epidemiologicznych,
- Znajomość angielskiego w mowie i piśmie – mile widziane,
- Zdolności analityczne, umiejętność wyciągania wniosków,
- Dokładność, zaangażowanie i wysoko rozwinięte umiejętności komunikacyjne,
- Zainteresowanie ziołolecznictwem oraz medycyną naturalną,
- Znajomość pakietu MS Office.