
- Prowadzenie projektów rozwoju nowych produktów (głównie w kategorii nadzień do branży cukierniczej)
- Opracowanie nowych receptur
- Monitorowanie trendów konsumenckich i inicjowanie nowych pomysłów produktowych
- Wdrażanie opracowanych receptur na produkcji
- Przygotowywanie i nadzór nad produkcjami pilotażowymi
- Optymalizacja procesów produkcyjnych i nadzór nad ich przeprowadzaniem
- Współtworzenie dokumentacji technologicznej oraz jakościowej
- Szkolenia pracowników produkcji w zakresie przygotowania nowych produktów
- Doświadczenie w dziale badań i rozwoju w branży spożywczej
- Wykształcenie wyższe kierunkowe (preferowane: technologia żywności i żywienia, chemia spożywcza)
- Znajomość języka angielskiego na poziomie komunikatywnym
- Kreatywność i gotowość do tworzenia innowacyjnych produktów
- Umiejętność skutecznej komunikacji i pracy zespołowej
- Samodzielność i odporność na presję czasu
- Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę podpisywaną bezpośrednio z naszym klientem
- Możliwość rozwoju zawodowego i samorealizacji
- Pakiet medyczny
- Możliwość przystąpienia do ubezpieczenia grupowego na życie
- Dodatkowe świadczenia socjalne (np. dodatki świąteczne i wakacyjne)
Oferta dotyczy pracy stałej.