SoNa Sp. z o.o. od ponad 30 lat dostarcza milionom Klientów w całej Polsce smaczne, bogate w substancje odżywcze ryby oraz owoce morza. Z zaangażowaniem wybieramy hodowców i dostawców, którzy na pierwszym miejscu – tak jak my- stawiają jakość i najwyższe standardy.
W połączeniu z zaawansowaną technologią produkcji i pasją naszych pracowników uzyskujemy produkty, które cieszą się uznaniem najbardziej wymagających Klientów. Smak naszych ryb wędzonych zdaniem wielu koneserów jest wyśmienity, dzięki unikalnej technologii wędzenia. Świadczą o tym liczne nagrody, którymi jesteśmy wyróżniani od lat.
- Ocena surowca,
- Wypełnianie dokumentacji systemowej – HACCP, IFS,
- Nadzór nad procesem produkcyjnym,
- Współpraca z pozostałymi działami produkcyjnymi w firmie,
- Przygotowanie próbek do badań.
- Wykształcenie średnie mile widziane wyższe: zarządzanie i inżynieria produkcji-zarządzanie jakością, technologia żywności,
- Znajomość systemu HACCP,
- Doświadczenie w branży spożywczej w dziale jakości – mile widziane,
- Znajomość standardów IFS / BRC – mile widziane,
- Sumienność, odpowiedzialność, asertywność, umiejętność delegowania zadań.
- Możliwość rozwoju zawodowego,
- Atrakcyjne wynagrodzenie,
- Zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę na pełny etat,
- Przyuczenie do zawodu,
- Praca w systemie zmianowym.