- Nadzór nad prawidłowym przebiegiem etapu procesu produkcyjnego związanego z przygotowaniem ciasta do wyrobu produktu gotowego.
- Przygotowywanie maszyny do produkcji.
- Prowadzenie dokumentacji i raportów.
- Dbałość o powierzone materiały, narzędzia oraz czystość miejsca pracy.
- Wykształcenie gastronomiczne – mile widziane.
- Chęć do pracy w systemie 3-zmianowym i 4-brygadowym.
- Książeczka sanepid – mile widziana.
- Zaangażowanie oraz umiejętność pracy w zespole.
- Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę w prężnie rozwijającej się firmie z branży spożywczej.
- Stałe wynagrodzenie podstawowe od 5300 zł/brutto + motywujący system premiowy: 500 zł/brutto dodatek frekwencyjny + do 10% premii wynikowej
- Premie za polecenie pracowników od 1700 zł.
- Pakiet benefitów: dofinansowanie do karty MultiSport, prywatna opieka medyczna Luxmed, ubezpieczenie grupowe Open Life.
- Szkolenie podnoszące kwalifikacje.
- Możliwość zdobycia doświadczenia i rozwoju zawodowego.
- Pożyczki na preferencyjnych warunkach.
- Zaplecze socjalne.