- Obsługa maszyn przy wykorzystaniu pulpitów sterowniczych
- Ocena jakości surowca wprowadzanego do procesu produkcji
- Wykonywanie prostych pomiarów: Brix, temperatura , zawartość witaminy C
- Wizualna ocena barwy, mętności soku
- Wykonywanie odpowiednich zapisów w protokołach jakościowych
- Utrzymanie czystości urządzeń i pomieszczeń: mycie, sterylizacja
- Zapewnienie płynnego przebiegu procesu produkcji
- Wykonywanie prostych prac konserwacyjnych i/lub informacja o zaobserwowanych awariach kierowana do Działu Utrzymania Ruchu.
- Dokładne oraz sumienne wywiązywanie się z powierzonych obowiązków
- Gotowość do pracy w systemie zmianowym po 12 godz. (w godzinach 6:00-18:00 lub 18:00-6:00) w układzie 4 dni pracy/2 dni wolne tj. ok 240 godz./m-c przy czym każda godzina powyżej normy jest wypłacana z dodatkiem 100%
- Podstawowa obsługa komputera w tym poczty elektronicznej
- Wykształcenie zawodowe lub techniczne
- Orzeczenie sanitarno-epidemiologiczne - wymagane
- Uprawnienia do obsługi wózków widłowych z UDT – mile widziane
- Doświadczenie zawodowe w przemysłowym przetwórstwie artykułów spożywczych - mile widziane
- Umiejętność pracy w zespole
- Chęć do pracy i pozytywne nastawienie
- Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę (docelowo umowa na czas nieokreślony)
- Wynagrodzenie : pensja zasadnicza oraz 5 % premii uznaniowej
- Możliwość dodatkowego premiowania za wdrażanie własnych pomysłów na usprawnienia w pracy
- Szkolenie stanowiskowe, szkolenia rozwojowe przez cały rok
- Benefity:
- Prywatna opieka medyczna (z możliwością rozszerzenia na innych członków rodziny)
- dofinansowanie szkoleń i kursów
- Ubezpieczenie na życie (z możliwością rozszerzenia na innych członków rodziny)
- Karta sportowa
- ZFŚS: pożyczki, zapomogi losowe, świadczenia pieniężne, karty podarunkowe dla dzieci
- Dofinansowanie do szkoleń i kursów
- Dofinansowanie zajęć sportowych dla dzieci pracowników
- Program rekomendacji pracowników
- Możliwość uzyskania uprawnień
- Pikniki rodzinne
- Przyjazną atmosferę pracy i wsparcie zespołu w realizacji celów
- 10l soków co miesiąc dla każdego pracownika
- Zatrudnienie – od zaraz, po sprawdzeniu kwalifikacji i kompetencji.