- przygotowywanie surowców do produkcji wyrobów spożywczych,
- obsługa linii produkcyjnej,
- ustawianie parametrów, uruchamianie i wyłączanie maszyn,
- kontrolowanie procesu produkcji w zakresie dozowania surowców, paletyzowania i składowania,
- utrzymywanie porządku na podległym stanowisku pracy oraz przestrzeganie zasad BHP,
- zgłaszanie awarii i problemów technicznych,
- ścisła współpraca z kierownikami produkcyjnymi,
- realizacja planowanej produkcji z zachowaniem norm jakościowych i wydajnościowych.
- Orzeczenie do celów sanitarno-epidemiologicznych,
- Gotowość do pracy w systemie zmianowym,
- Doświadczenie na podobnym stanowisku - mile widziane,
- Umiejętność pracy w zespole,
- Sumienność, zaangażowanie, łatwość przyswajania wiedzy.
- Zatrudnienie na podstawie umowy o pracę,
- Atrakcyjne wynagrodzenie,
- Możliwość rozwoju,
- Pracę w dynamicznie rozwijającym się środowisku,
- Prywatną opiekę medyczną,
- Możliwość przystąpienia do grupowego ubezpieczenia na życie.