Aktualnie poszukujemy kandydatów/ek na stanowisko:
- Opracowywanie i modyfikacja receptur produktów.
- Przeprowadzanie prób laboratoryjnych i technologicznych oraz przygotowywanie raportów z badań.
- Tworzenie i uzupełnianie dokumentacji technologicznej oraz specyfikacji produktowych.
- Wprowadzanie zmian w recepturach i nadzór technologiczny nad procesem produkcji.
- Przygotowywanie prób marketingowych.
- Wysyłka próbek surowców do badań zewnętrznych laboratoriów.
- Ścisła współpraca z technologiem żywności.
- Wykształcenie kierunkowe w zakresie technologii żywności.
- Znajomość MS Excel i Word.
- Znajomość języka angielskiego na poziomie podstawowym (A2/B1).
- Zaangażowanie i kreatywność.
- Umowę o pracę na pełen etat.
- Możliwość zdobycia wartościowego doświadczenia zawodowego.
- System kafeteryjny (sport, kultura, bony itp.).
- Możliwości podnoszenia kwalifikacji i zajęcia z języka angielskiego.
- Bony świąteczne i urodzinowe.
- Opcję przystąpienia do ubezpieczenia grupowego.
- Pracę w rozwijającej się firmie.

