- Planowanie i organizacja procesu produkcji żywności (mrożonek), uwzględniając dostępność surowców i materiałów pomocniczych.
- Koordynacja harmonogramu produkcji, uwzględniająca efektywność maszyn, zasobów ludzkich i terminy dostaw.
- Nadzór nad zapewnieniem wysokiej jakości produkcji zgodnie z przepisami sanitarnymi i normami bezpieczeństwa żywności.
- Nadzór nad przestrzeganiem zasad BHP.
- Monitorowanie i kontrola jakości surowców, procesów produkcyjnych oraz gotowych produktów.
- Zarządzanie zespołem produkcyjnym, w tym efektywne rozdzielenie obowiązków, motywowanie pracowników i rozwijanie umiejętności.
- Nadzór nad utrzymaniem sprzętu, maszyn i linii produkcyjnych w odpowiednim stanie technicznym, w tym zgłaszanie konserwacji i napraw.
- Prowadzenie dokumentacji produkcyjnej, raportowanie wyników i analiza danych produkcyjnych.
- Obsługa programu ERP i WMS.
- Projektowanie i wykonywanie etykiet na opakowania z wyrobem gotowym według wymagań klienta.
- Współpraca z innymi działami, takimi jak dział jakości, zakupów i logistyki, w celu zapewnienia płynności procesu produkcyjnego.
- Wykształcenie min. średnie mile widziane wyższe związane z produkcją żywności np. technologia żywności lub zarządzanie produkcją.
- Praktyczne doświadczenie w branży spożywczej lub przemysłu spożywczego, w tym stanowiska kierownicze będzie dodatkowym atutem.
- Znajomość procesów produkcyjnych, norm sanitarnych i zasad bezpieczeństwa żywności będzie dodatkowym atutem.
- Gotowość do pracy zmianowej(7.00-15.00 i 15.00-23.00)
- Umiejętność efektywnego zarządzania zespołem, organizacji pracy, koordynacji harmonogramów produkcji i zarządzania zasobami.
- Znajomość języka angielskiego będzie dodatkowym atutem.
- Pracę w nowoczesnej i dynamicznie rozwijającej się firmie o ugruntowanej pozycji na rynku.
- Zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę.
- Możliwość rozwoju i stabilizacji zawodowej.
- Pracę w młodym, ambitnym zespole.
- Dofinansowanie do szkoleń i kursów min. językowych.
- Polisa na życie.
- Prywatna opieka medyczna.