- Kierowanie działem produkcji (Nadziewarek)
- Prowadzenie stałej analizy i optymalizacji procesów w powierzonym dziale
- Nadzór nad przestrzeganiem zgodności receptur, wskaźników oraz procesów produkcyjnych
- Kierowanie, planowanie i organizacja pracy podległych pracowników
- Współpraca z innymi działami Zakładu w zakresie realizowanych zadań
- Wykształcenie wyższe kierunkowe - Technologia Żywności
- Doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku w branży FMCG (mięsnej) będzie dodatkowym atutem
- Znajomość języka angielskiego lub niemieckiego będzie dodatkowym atutem
- Samodzielność w realizacji zadań
- Znajomość nowoczesnych narzędzi i technik zarządzania
- Umiejętność analitycznego myślenia, rozwiązywania problemów i jasnego przekazywania informacji
- Umiejętność pracy pod presją czasu
- Znajomość systemów HACCP, QS, IFS, standardów BHP
- Stabilne zatrudnienie na podstawie umowy o pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku
- Możliwość podnoszenia kwalifikacji i rozwoju zawodowego
- Świadczenia socjalne
- Prywatną opiekę medyczną
- Karty Sportowe
- Bony i premie okolicznościowe
- Płatne dojazdy powyżej 13 km
- Darmowe śniadania, owoce
- Aplikacja do nauki języków obcych
- Umowa o Pracę
- Stabile środowisko pracy
- Możliwość szkolenia i rozwoju
- Dofinansowanie dojazdów do pracy
- Bony i premie okolicznościowe
- Płatne praktyki zawodowe dla uczniów i studentów
- Zagraniczne wyjazdy integracyjne
- Prywatna opieka medyczna
- Kasa zapomogowo-pożyczkowa
- Pyszne posiłki regeneracyjne i świeże owoce