- przygotowywanie próbek oraz udział w ocenach sensorycznych produktów spożywczych
- opracowywanie raportów z przeprowadzonych testów i analiz
- dbanie o porządek i higienę w laboratorium sensorycznym
- zapewnienie dostępności niezbędnych materiałów i sprzętu laboratoryjnego
- wsparcie codziennych działań zespołu laboratorium
- wykształcenie wyższe lub status studenta na kierunku: technologia żywności, żywienie człowieka lub pokrewnym
- zdolności analityczne, dokładność i systematyczność w pracy
- dobra organizacja własnych zadań i odpowiedzialność
- gotowość do pracy stacjonarnej w pełnym wymiarze godzin
- znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym
- aktualne lub gotowość do wykonania badań sanitarno-epidemiologicznych
- Ciekawa, pełna wyzwań praca w zespole pełnym pasji.
- Możliwość rozwoju i pogłębiania swojej wiedzy.
- Perspektywa rozwoju zawodowego w międzynarodowej firmie o ugruntowanej pozycji na rynku.

